Здобувачі випускних курсів відвідали онлайн-вебінар «Наукова робота студента: пишемо якісно та швидко»

16.11.2023 в 22:21

Здобувачі випускних курсів відвідали онлайн-вебінар

«Наукова робота студента: пишемо якісно та швидко»

 

     16 листопада 2023 року для здобувачів 4 курсу освітньо-професійної програми «Інформаційні технології проектування» рівня бакалавр та 2 курсу освітньо-професійної програми «Інформаційні технології проектування» рівня магістр було проведено семінар з підготовки наукових робіт.

Вебінар провела зав. сектору інформаційно-аналітичної роботи та електронних ресурсів філії бібліотеки СумДУ Башлай Олена Володимирівна на запрошення кафедри інформаційних технологій.  Було розглянуто питання  пошуку наукової інформації при підготовці кваліфікаційних робіт, оформлення списків використаних джерел за різними стандартами. Здобувачі проінформовані про можливість безкоштовного доступу до наукометричних, реферативних та повнотекстових  баз даних. Особлива увага приділялася правильному оформленню текстових запозичень у наукових роботах, популяризації академічної доброчесності та запобіганні плагіату при написанні кваліфікаційних робіт. Здобувачі отримали вичерпні відповіді на свої запитання, що стосувалися формування списку літературних джерел у кваліфікаційних роботах.

Кафедра інформаційних технологій дякує бібліотеці СумДУ за постійну співрацю та інформаційну підтримку як здобувачів, так і викладачів.

Вебсайт бібліотеки  СумДУ