Викладачі кафедри ІТ підвищили кваліфікацію на курсі від GlobalLogic Education

09.10.2023 в 16:05

Протягом 1 місяця з 4 липня по 3 серпня 2023 року доцент Баранова Ірина Володимирівна, доцент Ващенко Світлана Михайлівна, доцент Парфененко Юлія Вікторівна, старший викладач Бойко Ольга Василівна, старший викладач Федотова Наталія Анатоліївна успішно пройшли курс підвищення кваліфікації «ІТ-інструменти для викладачів» від компанії GlobalLogic. Курс проводився у форматі онлайн-лекцій від експертів ІТ компанії.

На курсі «ІТ-інструменти для викладачів» особлива увага приділялася трендам в IT-освіті 2023-2024, популярним мовам програмування у 2023 році та напрямкам їх використання, що дозволило актуалізувати знання викладачів та робочі програми навчальних дисциплін відповідно. Розглядалися питання використання ChatGPT для організації онлайн-навчання, проектного менеджменту. Також частина курсу була присвячена формуванню soft skills, зокрема ефективної комунікації та вирішенню конфліктних ситуацій.

За результатами успішного завершення курсу викладачі отримали сертифікати.

Кафедра ІТ дякує компанії GlobalLogic за організацію даного заходу і співпрацю в напрямку підвищення кваліфікації викладачів.