Відкрита онлайн-лекція «Управління ризиками при реалізації ІТ проєкту»

30.11.2023 в 00:25

28 листопада 2023 року проєктним менеджером ІТ-компанії Ergoser Юлією Тичинською було проведено онлайн-вебінар на тему «Управління ризиками при реалізації ІТ проєкту».

Для здобувачів 4 курсу рівня бакалавр освітньо-професійної програми «Інформаційні технології проектування» захід проводився в рамках дисципліни «Управління ІТ-проектами». Для магістрів другого року навчання тематика заходу корисна при підготовці звіту з переддипломної практики в частині планування робіт з розроблення ІТ продукту.

Вебінар проводився українською мовою. За участь в організації даного заходу висловлюємо велику вдячніть громадській організації Kharkiv IT Cluster.

Під час лекції було розглянуто наступне:

  • ризик менеджмент, поняття та види ризиків;
  • стратегії роботи з ризиками;
  • оцінка й пріорітезація ризиків;
  • реєстр ризиків.

Також варто відмітити повні відповіді доповідача на поставлені питання та надання корисних матеріалів та ресурсів для вдосконалення професійних навичок здобувачів із даного напрямку.

Дана лекція допоможе здобувачам – майбутнім працівникам IT-галузі – застосовувати отримані знання при організації життєвого циклу ІТ-проєктів протягом їхньої подальшої кар’єри.

Кафедра ІТ вдячна компанії Ergoser та громадській організації Kharkiv IT Cluster за проведений захід і плідну співпрацю!