Кафедра ІТ – серед кращих підрозділів з організації наукової роботи здобувачів

08.07.2023 в 16:24

За підсумком конкурсу «Кращий підрозділ за підсумками організації наукової роботи студентів у 2022 році» кафедра інформаційних технологій

Цей результат є підсумком систематичної роботи студентів та викладачів над виконанням наукових тем, проведенням наукових досліджень за власною ініціативою здобувачів, участі у наукових конференціх, публікації наукових праць.

Здобувачі освітньої програми «Інформаційні технології проектування» рівнів бакалавр та магістр у 2022 році були виконавцями науково-дослідної теми за рахунок власних коштів СумДУ №0120U103071 «Моделі та методи інформаційних технологій для аналізу та синтезу структурних, інформаційних і функціональних моделей об’єктів і процесів, що автоматизуються», а також НДР на замовлення МОН України №0121U109558    «Інтелектуальні інформаційно-аналітичні технології і засоби представлення, оцінювання та управління енергетичною інфраструктурою країни».

Поглиблена наукова підготовка на кафедрі інформаційних технологій здійснюється на освітньо-науковій програмі «Інформаційні технології проектування» рівня магістр. Випускники магістратури продовжують наукові дослідження, вступаючи до аспірантури.

Бажаємо студентам та викладачам кафедри подальших наукових здобутків!