Цикл відкритих онлайн-лекцій від компанії AMC Bridge

12.11.2021 в 12:49

У жовтні 2021 року для бакалаврів та магістрів освітньої програми «Інформаційні технології проектування» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» був проведений цикл відкритих онлайн-лекцій від компанії AMC Bridge.

Компанія AMC Bridge входить до 15 кращих IT-компаній світу з розробки інженерного програмного забезпечення та працює з лідерами CAD-індустрії та технологічними стартапами. Понад 20 років її розробки застосовуються у виробництві, будівництві та архітектурі. 

Регіональний менеджер компанії AMC Bridge у м.Суми Надія Івашова під час зустрічей зі студентами розповіла про діяльність компанії, кар’єрні можливості, необхідні знання та навички для успішного кар’єрного зростання, особливості командної роботи над проектами.

Окрема увага приділялася обговоренню гнучних навичок, які потрібні ІТ-фахівцю, та можливостям їх формування студентами при старті роботи в компанії та навчанні в «AMC Bridge Campus».

AMC Bridge Campus – це програма працевлаштування в компанію, яка дозволяє студентам навіть без досвіду роботи проєднатися до провідної міжнародної компанії та отримати всі необхідні знання та навички для роботи на міжнарожних проектах.

На лекцію також були запрошені фахівці компанії, які розповіли про власний кар’єрний шлях в AMC Bridge, навчання в «AMC Bridge Campus» в та продемострували практичні кейси, що відповідали тематиці навчальних дисциплін бакалаврів «Комп’ютерна графіка», «Аналіз та проектування інформаційних систем»,  магістрів «Проектування веб-орієнтонованих інформаційних систем».

11.10 студенти 4 курсу прослухали лекцію від розробника компанії Максима Марченко про створення програми, що здійснює перегляд 3D моделей, засобами Autodesk Navisworks та Unreal Engine.

18.10 для студентів 3 курсу проведено  майстер-клас по роботі з Autodesk Dynamo Studio та Autodesk Revit від розробника компанії Констянтина Мальованика.

25.10 розробник  компанії (software developer або розробник ) Роман Красковський представив студентам 1 курсу магістратури практичний кейс по створенню web-додатку для роботи з 3D моделями.

Кафедра інформаційних технологій дякує компанії AMC Bridge за тісну співпрацю, а також проведення тематичних лекцій для студентів, які сприяють здобуттю сучасних знань та посилюють їх практичну підготовку.

Студенти освітньої програми «Інформаційні технології проєктування» мають змогу працевлаштуватися в компанію за програмою AMC Bridge Campus, навіть не маючи попереднього комерційного досвіду роботи.

Программа AMC Bridge Campus розроблена для студентів 2-4 курсу бакалавратури та студентів магістратури, в ній під менторством досвідченого фахівця компанії студенти знайомляться з робочими процесами розробки програмного забезпечення на прикладі реальних, спочатку навчальних, а потім клієнтських проєктів. Навчаючись за програмою AMC Bridge Campus на внутрішніх та дослідних проєктах, студенти та випускники являються повноправними співробітниками компанії.

Детальну інформацію про компанію AMC Bridge та наявні вакансії можна знайти на вебсайті.