Онлайн-лекція від представників компанії EPAM Ukraine для бакалаврів спеціальності «Комп’ютерні науки»

02.12.2021 в 16:23

 29 листопада була проведена онлайн-зустріч зі студентами 2 курсу освітніх програм «Інформатика» та «Інформаційні технології проектування» рівня бакалавр спеціальності «Комп’ютерні науки» від компанії EPAM Ukraine. Лекція проводилася в рамках вивчення дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування».

Координатори освітніх програм EPAM Ukraine у східному регіоні Іван Міхєєв, Олексій Леуненко, Андрій Костромицький розповіли про діяльність компанії, необхідні навички для роботи та надали рекомендації щодо проходження курсів на базі компанії. Більше про програму EPAM University можна дізнатися на сайті: https://training.epam.ua/.

Студенти мали змогу задати питання до спікерів, в тому числі щодо реалізації знань з фундаментальних дисциплін, таких як ООП, в реальних проектах, а також дізнатися про життя співробітників компанії та можливості розвитку.

Кафедра інформаційних технологій дякує компанії за проведену інформаційну зустріч, яка відбулася в рамках співпраці Сумського державного університету з компанією EPAM Ukraine.