Вітаємо студентів 4 курсу з захистом кваліфікаційних робіт бакалавра!

28.06.2022 в 18:31

Студенти 4 курсу груп ІТ-81 та ІТ-82 захистили кваліфікаційні роботи та здобули освітній ступень бакалавра за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» (освітньо-професійна програма «Інформаційні технології проектування»).

Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів відбувся 16-20 червня 2022 року онлайн в режимі відеоконференції на платформі Google Meet.

Екзаменаційна комісія у складі голови екзаменаційної комісії директора з інформаційних технологій акціонерного товариства «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання – Інжиніринг» Дорошенко Станіслава Олександровича, заступника голови екзаменаційної комісії завідувача скафедри інформаційних технологій Шендрик Віри Вікторівни та членів екзаменаційної комісії директора ТОВ «Брокодерс» Орел Богдани Василівни, професора кафедри комп’ютерних наук Лаврова Євгена Анатолійовича, доцентів кафедри комп’ютерних наук Баранової Ірини Володимирівни, Парфененко Юлії Вікторівни та Ващенко Світлани Михайлівни протягом чотирьох днів засідань заслухала 41 кваліфікаційну роботу бакалаврів студентів денної форми навчання. Захисти проводилися українською та англійською мовами. Членами екзаменаційної комісії було відзначено високий рівень ІТ підготовки, продемонстрований студентами під час захистів.

За підсумками відмінного навчання на освітній програмі «Інформаційні технології проектування», активної участі в науковій роботі кафедри та захисту кваліфікаційної роботи студенти Глуховцов Дмитро Олександрович, Райко Дмитро Іванович, Медведєва Катерина Сергіївна, Чімирис Юлія Сергіївна, Сокрута Анастасія Олександрівна, Жовтобрюх Анастасія Сергіївна, Молчанов Дмитро Андрійович та Харченко Богдан Володимирович отримають дипломи з відзнакою.

Вітаємо студентів з успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Бажаємо вдалого кар’єрного старту в ІТ галузі, подальших особистих та професійних здобутків, не зупинятися на досягнутому та прагнути до вдосконалення своїх вмінь як ІТ фахівця.

Запрошуємо продовжити навчання в магістратурі за освітньо-науковою та освітньо-професійною програмами «Інформаційні технології проектування».